Maakt gezond makkelijk!

Hurom HH Second Generation


Hurom HH-DBE11

Videos

€ 449,00
Incl. BTW

Hurom HH-DBE11, de meest veelzijdige second generation slowjuicer in ons assortiment met veel unieke accessoires zoals:
  - afsluitbare sap container
  - droogrek
  - receptenboek met tips per product

Meer informatie ...

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

  • Algemene informatie
  • Specificaties
  • Beoordelingen

Algemene informatie

Wat kunt u met de Hurom HH Second Generation persen?
Eigenlijk alles. Met de Hurom HH second generation maakt u sap van zowel hard als zacht fruit. Ook allerlei soorten groenten zoals bleekselderij, wortels, paprika, radijs, tomaat en kool zijn geen probleem voor deze tweede generatie slowjuicer. In het bijgeleverde receptenboek zitten niet alleen recepten maar ook tips voor elke soort groenten of fruit. De tip bij spinazie is bijvoorbeeld om een handje spinazie in een balletje te drukken en dan in de juicer te doen. Hierdoor zal de slowjuicer veel efficiënter werken.

Wat voor sap krijgt u met de Hurom HH Second Generation?
Met de Hurom HH krijgt u egaal en romig sap. De smaak van het sap ligt natuurlijk aan de ingrediënten die er in gaan, dus wordt bij een vergelijking altijd gekeken naar de structuur van het sap. Zoals bij alle slowjuicers is het resultaat van het gebruik van kruiden erg intens. Gember, basilicum, peterselie zijn smaakmakers die de sappen naar een heel ander niveau brengen. Vergeleken met de eerste generatie van Hurom (of 3e generatie van Versapers) zit er veel minder pulp in het sap. Doordat de druk in de zeef hoger is, werkt de slowjuicer ook veel efficiënter; er komt meer sap uit dezelfde producten.
Door de pulphendel op ‘close’ te zetten en gebruik te maken van de grove zeef kunt u met deze Hurom slowjuicer heerlijke smoothies maken. Ook notenmelk kunt u met deze slowjuicer maken.

Hoe maakt u de Hurom HH Second Generation schoon?
Alle verticale slowjuicers hebben ongeveer dezelfde schoonmaaktijd. Wat vooral extra tijd kan kosten is het schoonmaken van het aanrecht (en deels onder de slowjuicer) en soms ook het motorblok. Bij de wat goedkopere slowjuicers zijn de rubbers vaak van mindere kwaliteit waardoor er al na 6 maanden lekkage kan optreden. Hierdoor wordt het schoonmaken een hele klus. Let bij de aankoop van uw slowjuicer dus goed op de kwaliteit van de silicone onderdelen. Bij de Hurom HH 2nd Generation zijn alle onderdelen van de allerhoogste kwaliteit.

Laat de slowjuicer nog even draaien na de laatste stukken groenten en fruit zodat ook deze kans krijgen om geheel geperst te worden. Het is vervolgens eenvoudig om deze slowjuicer schoon te maken. U giet een glas water in de slowjuicer met de sap-stop dicht. Hierdoor worden de onderdelen goed schoon gespoeld en het persvat van de Hurom HH 2nd generation kan daarna in zijn geheel in de gootsteen gezet worden. De losse onderdelen kunt u het beste onder de kraan met lauw water afspoelen en met het bijgeleverde borsteltje schoonmaken en laten drogen op het meegeleverde droogrek. Het wordt afgeraden om de onderdelen in de vaatwasser te doen. Dit is ook niet nodig, aangezien de onderdelen zo snel makkelijk schoon te maken zijn.

Waarom zou u voor de Hurom HH Second Generation kiezen?
Hurom onderscheidt zich door telkens vernieuwingen aan te brengen.

persschoef hurom HH-DBE11Vernieuwde persschroef
Dankzij het dualstage SST™ “Slow Squeezing System” kunt u met de Hurom HH-DBE11 makkelijker werken dan andere verticale slowjuicers. De slowjuicer loopt veel minder vast en er blijft veel minder pulp achter in het persgedeelte. De persschroef heeft extra snijvlakken voor een nog betere kneuzing. De schraper roteert dankzij de persschroef, die erin vastklikt. Hierdoor is het tandwieltje in het persvat niet meer nodig,waardoor vastlopers verleden tijd zijn.

Hurom Pulp stopPulpafsluiter
Naast een nieuwe persschroef heeft deze HH 2nd generation ook een geïntegreerde smoothie-maker. De pulphendel maakt het mogelijk om sappen en smoothies aan te passen aan precies de juiste hoeveelheid vezels in het glas. Zet de pulphendel op ‘close’ en het sap wordt een smoothie. Op ‘half-close’ geeft de Hurom HH second generation heerlijk sap.

Toerental
Daar waar de meeste andere slowjuicers 70 toeren per minuut nodig hebben, perst, kneust en maalt de Hurom HH second generation slowjuicer met slechts 43 toeren per minuut.

Sapcontainer met dekselSapcontainer met deksel
Deze slowjuicer heeft een sapcontainer met deksel. Dit is erg makkelijk als u sap even wilt bewaren in de koelkast. Het is niet nodig om het sap over te gieten naar een fles of afsluitbare kan. Doe de deksel op de sapcontainer en zet hem in zijn geheel in de koelkast.

Hurom droogrekDroogrek
Na het schoonmaken van de onderdelen, leggen we de spullen vaak op een theedoek om te drogen. Dit neemt veel ruimte in op het aanrecht. Maar bij de Hurom slowjuicers wordt nu een handig droogrek geleverd waar de onderdelen op een compacte manier kunnen drogen. Een erg verrassende accessoire die we nog niet bij andere slowjuicers zijn tegengekomen.

 

 

De Hurom HH Second Generation is beschikbaar in de volgende kleuren:

  • Zilver: Hurom HH-DBE11
  • Wit: Hurom HH-WBE11
  • Rood: Hurom HH-EBE11

De Hurom HH second generation is volledig BPA-vrij
Hurom HH second generation HH-DBE11 BPA-vrij

Specificaties

Merk Hurom
Type Pers Single gear
Aandrijving Elektrisch
Afmetingen (LxBxH) 237 x 167 x 398 mm
Garantie 2 jaar
Gewicht 6,4 kg
BPA-free Ja
Motor enkelfase
Toeren/minuut 43 rpm
Geluid (dB) 60 dBa
Stroomverbruik 150W
Geschikt voor Tarwegras Redelijk
Inhoud doos

Complete Machine

Gebruikershandleiding

Receptenboekje

2 x schoonmaakborstel

Stamper

Fijne zeef

Grove zeef

Sapbak

Pulpbak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Duurzaamheid
Kwaliteit
Productvergelijker

Geen producten geselecteerd.

9.1
1649 Thuiswinkel Reviews